Skriv til os
Ring på tlf.  (+45) 22 81 01 44  eller send en email til  kontakt@lonstrupcafe.dk

Praktisk

 1. Ansvar: Løbet er på eget ansvar. Ved indbetaling af startgebyr bekræfter du, at du er indforstået med dette. Indbetalt startgebyr refunderes ikke.
 2. Vand: På flere af ruterne får du mulighed for at fylde din egen vandflaske. Vi gør opmærksom på, at der ikke henkastes flasker eller andet affald i naturen.
 3. Hund: Det er tilladt at medbringe sin hund på de mindre ruter (IKKE marathon og ½ marathon), hunden skal være i snor på hele ruten, og skal være rolig og omgængelig. Alle hundeefterladenskaber skal opsamles. Overvej dog om det er for hundens skyld at denne deltager. Hvor skal den placeres efter løbet? og hvad med spisning om aftenen?. Der er nogle overnatningssteder der tillader hund, men er det en god ide at lade hunden være alene hjemme på et fremme sted?
 4. Start og slut: På kompasrosen midt i byen ved parkeringspladsen/Den gl. Biograf- Strandvejen 100.
 5. Startnumre: Udlevering af startsedler – Løbende og alle dage fra kl. 7.30 til 15.00 på Den Blå Cafe – Gl. Biograf
 6. Parkering: Hvis I overnatter i byen, så forsøg at hold ved overnatningsstedet og gå ned til startstedet. Ellers er der flere gratis parkeringsmuligheder rundt i byen.
 7. Bus: torsdag og fredag: se den lokale busplan. https://www.nordjyllandstrafikselskab.dk/Bus—togtrafik/Koereplaner/Koereplan?sid=CE0080
  Lørdag og søndag er der mulighed for at bestille en flextaxi på http://nt.flextrafik.dk/ eller på tlf.
  99 34 11 34
 8. Mobilepay: Der kan betales med mobilepay, hele løbet igennem.
 9. Bagageopbevaring: Der er mulighed for bagage opbevaring på Den Blå Cafe. Skal dog afhentes umiddelbart efter gåturen, pga. borddækning.
 10. Morgenmad/Frokost: Der er morgenmadsbuffet på Den Blå Cafe – Denne skal dog være bestilt og betalt senest dagen før. Kr. 65,- Der må ikke smøres madpakker fra buffeten. Der udleveres frokostsandwich og frugt til alle deltagere før turene. Den Blå Cafe har åben for a la carte hele weekenden. (lørdag dog kun ved bestilling af festmiddag)
 11. Gevinster: Lørdag vil der blive udtrukket gevinster umiddelbart efter spisning – Er man ikke til stede, går gevinsten videre til en anden deltager.